Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών προτρέπει τους καταναλωτές να προτιμήσουν την τοπική αγορά για την προμήθεια των σχολικών ειδών

Η ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικούς, προσωπικό καθαριότητας, γονείς, μαθητές)  της πόλης μας.  Μιας χρονιάς ιδιαίτερα δύσκολης και απαιτητικής λόγω των αυξημένων αναγκών τήρησης αυστηρών υγειονομικών κανόνων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καλούμε και προτρέπουμε τους καταναλωτές  να προτιμήσουν και στηρίξουν τα τοπικά βιβλιοπωλεία, που και αυτά έχουν δεχθεί βαρύτατο πλήγμα λόγω της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης,  για την προμήθεια των σχολικών ειδών.

Αντίστοιχα πρέπει να ενεργούν και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ευελπιστούμε ότι καλλιεργούν  κλίμα υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων προτρέποντας τους γονείς και τους μαθητές να προτιμούν την τοπική αγορά.

Εξάλλου, η άριστη ποιότητα, οι προσιτές τιμές, η ποικιλία σχολικών ειδών, η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχεται αλλά και το γεγονός ότι στηρίζεται η τοπική οικονομία, είναι βασικοί παράγοντες για τους οποίους αξίζει να προτιμούνται τα τοπικά καταστήματα.