Ο Δήμος Πατρέων ξεκίνησε την κατ΄οίκον παράδοση τροφίμων

Ο Δήμος Πατρέων ξεκίνησε, από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), τη διανομή τροφίμων στο σπίτι σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου (περισσότερες από 700 οικογένειες, με αντιστοιχούντα άτομα περισσότερα από 1.500).

Η διανομή γίνεται με αυτοκίνητα του Δήμου και του ΚΟΔΗΠ και με εργαζόμενους, που μετακινήθηκαν και από άλλες υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες είναι κλειστές. Η όλη επιχείρηση, οργανώθηκε προκειμένου να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που έχουν τη μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη, με τρόπο ώστε να προστατέψουμε παράλληλα την υγεία του καθένα και την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Παράλληλα, συνεχίζεται αδιαλείπτως και η κατ' οίκον διανομή, για όλους τους εξυπηρετούμενους του συσσιτίου του  ΚΟΔΗΠ. 

Προηγουμένως, για διευκόλυνση των συμπολιτών μας, είχε γίνει η αυτόματη ανανέωση των καρτών για την προσεχή διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, που λήγουν ή έχουν λήξει οι αιτήσεις τους.

Θυμίζουμε, ότι τα στοιχεία επικοινωνίας για τις Δομές των «Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που υλοποιεί ο Κοινωνικός Οργανισμός είναι:

-Κέντρο Κοινότητας: τηλ. 2614409977 & 2614409970 ή με e-mail: [email protected].

-Δομές Αστέγων Υπνωτήριο και Ανοικτό Κέντρο Ημέρας: τηλ. 2610342995 και στο e-mail: [email protected] & [email protected]

-Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτια: τηλ. 2614409975 ή στο e-mail: [email protected]