Ομιλία στο 18ο Δημοτικό Πατρών με θέμα:«Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Επιπτώσεις και Κίνδυνοι από την Ακτινοβολία»

Οι  Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 18ου και  47ου Δημοτικών Σχολείων Πατρών, σας προσκαλούν στην ενημερωτική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στις 18.00 στο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, Θουκυδίδου & Περσεφόνης στα Ζαρουχλέικα με θέμα

 

«Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Επιπτώσεις και Κίνδυνοι από την Ακτινοβολία»

 

με ομιλητή τον κ. Χρήστο Γεωργίου, Καθηγητή Βιοχημείας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Επιμέρους θέματα της ομιλίας: Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Επιπτώσεις και Κίνδυνοι από την Ακτινοβολία - Ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από την κινητή τηλεφωνία, τα WiFi και από άλλες συσκευές: ιατρικο-κοινωνικές συνιστώσες - Ο άνθρωπος ως πειραματόζωο της οικονομικής και τεχνολογικής “προόδου”.

  • Επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών στην υγεία (από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από ανεξάρτητους ερευνητές δημόσιων ερευνητικών κέντρων).
  • Επίσημα όρια προφύλαξης και ανεπάρκειά τους για την προστασία της υγείας των πολιτών, ιδιαίτερα των νέων και των παιδιών
  • Μέτρα προφύλαξης και νομική προστασία: 1. Από την ευρωπαϊκή «Αρχή της Προφύλαξης». 2. Προστασία της προσωπικότητας και κατ’ επέκταση της αξίας του ανθρώπου ως ατομικό δικαίωμα κατοχυρωμένο από το άρθρο 2§1 του Συντάγματος.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 47ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών