Οι μεταφορείς Αχαίας προς ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ και εταιρείες εξόρυξης υδρογοναθράκων: Μπορούμε το μεταφορικό έργο (Ομιλία Δ. Πλέσσα)

Οι αχαϊκές εταιρείες Μεταφορών είναι πανέτοιμες να αναλάβουν το μεταφορικό έργο που απαιτείται με την κάθοδο στην Αχαία, των ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ και εταιρειών εξόρυξης στον Πατραίκό. Αυτό κατέστησε σαφές ο κ. Διονύσης Πλέσσας μιλώντας στο 7ο αναπτυξιακό συνέδριο στην ημερίδα για την ενέργεια. Ο κ. Πλέσσας είπε: 

"Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Νομού Αχαίας "Ο Φάρος". Στην Αχαία υπάρχουν τέσσερις σύλλογοι με δυναμική και 500 περίπου μέλη.

Ο δικός μας σύλλογος έχει στη δύναμή του και μελη - εταιρείες οι οποίες μπορούν να παρέχουν πλήρες μεταφορικό έργο αφού διαθέτουν εξαιρετικά σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρα στελέχη και μεγάλες οργανωτικές δυνατότητες.

Επίσης μέσα από σωστές συνεργασίες διεκπαιρεώνεται πάσης φύσεως μεταφορικό έργο, αφού υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω εξοπλισμού όταν αυτό απαιτείται.

Έχουμε καταφέρει ως κλάδος στην Αχαία να περάσουμε ένα μήνυμα αξιοπιστόιας και εμπιστοσύνης:

- Με εξυπηρέτηση κάθε είδους μεταφορικού έργου.

- Με διεκπαιρέωση της μεταφοράς στους σωστούς χρόνους.

- Με δικούς μας ελέγχους ασφαλειας που έχουν μηδενίσει τα περιστατικά λαθραίας εισόδου μεταναστών και προσφύγων

- Με δυνατότητες μεταφορών παντού

- Με πλήρη νομιμότητα στο καθημερινό μας έργο.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες Μεταφορών της Ευρώπης, ακριβώς επειδή μας εμπιστεύονται και μας έχουν δοκιμάσει καθημερινά στην πράξη.

Επίσης, οι μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες μας έχουν ενισχύσει την επιλογή του λιμανιού της Πάτρας, για ν έο μεταφορικό έργο που συνεχώς αυξάνεται.

Η δική μου παρέμβαση σήμερα ως προέδρου του Συλλόγου "Ο Φάρος" αλλά και ως Εμπορικού Διευθυντή της "Πλέσσας ΑΕ - Διεθνείς Μεταφορές" είναι τούτη: ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ και καθε άλλος μεγάλος εθνικός φορέας που ξεκινά στην Πάτρα και την Αχαία επενδύσεις και εργασίες, θα πρέπει να εμπιστευθεί τις αποδεδειγμένα ικανές Αχαϊκές Μεταφορικές Εταιρείες.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε όποιο έργο μας ανατεθεί. Θέλουμε να κληθούμε από τις εταιρειες σας για συνεργασίες".