Οικονομόπουλος: Να μιμηθούμε τους τρεις Δήμους της Αθήνας - Πάρτε το θαλάσσιο μέτωπο από Κόκκινο Μύλο έως πλαζ

"Να παρουμε και εμείς το θαλάσσιο μέτωπο από Κόκκινο Μύλο έως και πλαζ" ζητά ο κ. Ν. Οικονομόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Δυνατή" με αφορμή την παραχώρηση αντίστοιχων εκτάσεων από την κυβέρνηση σε τρεις παραλιακούς Δήμους της Αθήνας.

Ο κ. Οικονομόπουλος θεωρεί ευκαιρία - σταθμό για την Πάτρα την ασνάπτυκη όλου του παραλιακόυ μετώπου και έχει μιλήσει για 4.000 θέσεις εργασίας.

Η κυβέρνηση πάντως ανακοινώνει σήμερα η συνεργασία της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) με τρεις δήμους για την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου, από τη Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα.

Όπως υπογραμμίζεται σε δελτίο Τύπου από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκου Φλαμπουράρη, «η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την πρόθεσή της να προχωρήσει σε κάθε αναγκαία πράξη ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων από φορείς Δημοσίου συμφέροντος». 

Όπως γίνεται γνωστό, σήμερα ανακοινώνεται η συνεργασία της ΕΤΑΔ με την τοπική αυτοδιοίκηση, και συγκεκριμένα τους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την παραχώρηση χρήσης ακινήτων του παραλιακού μετώπου που εκτείνεται από τη Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα.

«Η ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει στο μέγαρο Μαξίμου παρουσία του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του προέδρου της ΕΤΑΔ κ. Γιώργου Τερζάκη και των Δημάρχων κ. Ανδρέα Κονδύλη (Αλίμου), κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου (Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης), κ. Γιώργου Παπανικολάου (Γλυφάδας)».