Ξεκινά αύριο το Patras Street Food Festival

Ξεκινά αύριο το 3ημερου Patras Street Food Festival που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 4 μέχρι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον Κήπο της Apotheosis.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν φροντίσει ώστε το κοινό να μπορέσει να απολαύσει όλες τις συναυλίες και τις δράσεις του τριημέρου με κόστος εισόδου στον χώρο των εκδηλώσεων μόλις 5 ευρώ την ημέρα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παράλληλα, οι γνωστές κι επιτυχημένες επιχειρήσεις εστίασης της πόλης που θα διαθέτουν κιόσκι έχουν ετοιμάσει street food μενού με τιμές ειδικά για το φεστιβάλ.

Με βάση τη φιλοσοφία του street food, οι σεφ και οι παρασκευαστές, θα δημιουργήσουν πεντανόστιμα και γρήγορα φαγητά σε τιμές που δεν θα ξεπερνούν τα 7 - 8 ευρώ.

Ετσι, λοιπόν, οι επιχειρήσεις Coffee Island, El Greco Pizza, Rubik's Superfood & Coffee, Pizza 44, Χοιροποίητο Σουβλακοποιείο, Tomo's open kitchen bar, Mama Pizza Bar Originale Cucina Italiana, Distinto Bar Restaurant, Bodegas wine bar restaurant, Σχαραβαίος - Ψητοπωλείο, Rolling Juice Ρόδον, Tessera Bistrot Opera burger, είναι πανέτοιμες να μας υποδεχτούν με τις γευστικές τους προτάσεις.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ομως, οι διοργανωτές του Patras Street Food Festival φρόντισαν, επίσης, για τον ιδανικό συνδυασμό: Γευστική απόλαυση υπό τους ήχους καλής μουσικής. Στη διάρκεια του 3ημέρου λοιπόν, θα είναι εκεί για να μας διασκεδάσουν πασίγνωστοι καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα.

>Την Παρασκευή στις 18.00, το ροκ συγκρότημα 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα θα ανοίξουν τα καλλιτεχνικά δρώμενα του φεστιβάλ, με μια συναυλία που θα εκτινάξει το κέφι στα ύψη.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 21.00, ο «Νίκος Πορτοκάλογλου και οι

ευγενείς αλήτες» θα δώσουν ξεχωριστή νότα στην πρώτη βραδιά του φεστιβάλ.

>Το Σάββατο, στις 13.00, το συγκρότημα «Natural Beat» θα μας ταξιδέψει με την ιδιαίτερη φωνή και ενέργεια της Μαρίας Μητρούλια, την οποία θα συνοδεύουν ο Johnny Ανδριόπουλος στο πιάνο, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στη ντραμς και ο Πασχάλης Μπάσης στην κιθάρα.

Το τιμόνι της διασκέδασης θα πάρουν, στις 18.00, οι πολυδιάστατοι «Passepartout» -Φανή Tσαϊλάκη (φωνή), Ηλίας Λαμπρόπουλος (κλαρινέτο, βιολί, τρομπέτα, μπουζούκι, γκάιντα, φωνή), Στέφανος Κωνσταντόπουλος (πιάνο-φωνή), Κώστας Διαμαντόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο-κιθάρα) και Αποστόλης Κακαβάς (τύμπανα). Για να ακολουθήσει, έπειτα ο frontman των Raining Pleasure «Vassilikos», που δώσει ξεχωριστό παλμό στη μεγάλη γιορτή.

>Η Κυριακή θα έχει latin κλίμα, χάρη στους «Cubaneros»: Πάνος Παναγόπουλος, Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques θα μας ξεσηκώσουν από τις 18.00 μέχρι τη συναυλία, που θα κλείσει το 3ήμερο. Και δεν είναι άλλη από αυτή της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τον Γιάννη Κότσιρα