Ν. Παπαδημάτος: Η Κανακάρη δεν πρέπει να αντιδρομηθεί

Την οδό Κανακάρη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Νίκος Παπαδημάτος. Συνοδευόμενος από τεχνικούς και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» ο κ. Παπαδημάτος ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής  για τα μείζονα προβλήματα που προκαλεί στην περιοχή η πρόβλεψη για αντιδρόμηση της οδού, καθώς και για τεχνικά ζητήματα που θέτουν  σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολιτών κάτω από τις υφιστάμενες συνθήκες.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων επισήμανε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία αντιδρόμησης της Κανακάρη, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις ούτως ώστε να αρθούν στα μέτρα του εφικτού, τα προβλήματα που προκαλούνται στο υφιστάμενο δίκτυο.

«Για ένα έργο το οποίο διαπιστωμένα έχει γίνει με κακοτεχνίες, και με την συνδρομή των τεχνικών μας συμβούλων θα εξετάσουμε των πλαίσιο της μελέτης, θα διαπιστώσουμε αν έχει παραδοθεί και θα δρομολογήσουμε διαδικασίες πίεσης για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις. Παράλληλα θα προταθούν από την πλευρά μας λύσεις για την βελτίωση κακοτεχνιών που είναι εξόφθαλμες και οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στην ασφάλεια και στην καθημερινότητα των πολιτών» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημάτος.

Επισήμανε τέλος ότι για το θέμα των αντιδρομήσεων σε σημεία της πόλης θα πρέπει να γίνει συνολική και όχι αποσπασματική μελέτη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων παρέλαβε φάκελο με το σχετικό υπόμνημα των κατοίκων και δεσμεύτηκε οτι άμεσα σε συνεργασία με μηχανικούς θα συνταχθούν από την Παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα.