Νυχτερινή παρέλαση παιδιών στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου σήμερα

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου στις 19.00 στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή παρέλαση μικρών προσχολικής ηλικίας.

Πρόκειται για μια ιδέα της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία του Συλλόγου Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής (ΣΙΚΕΠΑ) Δυτικής Ελλάδος.

Θα συμμετάσχουν παιδιά προσχολικής ηλικίας από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και κέντρα. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 1000 παιδιά από 15 σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Η παρέλαση θα αρχίσει από τη συμβολή των οδών Γούναρη και Ρήγα Φεραίου και ακολουθώντας τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου θα φτάσει στη συμβολή των πεζόδρομων Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου.

Θέμα της παρέλασης θα είναι «Αυτοφωτιστείτε» αλλά και βασικό χαρακτηριστικό της θα είναι τα μεταμφιεσμένα παιδιά να κάνουν θόρυβο με κρουστά και καραμούζες για να … ξυπνήσουν τον Καρνάβαλο.

Στον τερματισμό της παρέλασης στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου θα ακολουθήσει διαδραστικό παιχνίδι-μουσικό πάρτι με τη φροντίδα της μουσικοπαιδαγωγού Γιώτας Ανδριοπούλου και της ομάδας της.