Νοσοκαμείο Ρίου: Νοσηλευόμενη - κρατούμενη έβαλε φωτιά στο κρεβάτι της

Μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στις 12 Μαΐου μετά από αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στα Σαγέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είναι η γυναίκα που έβαλε φωτιά στο δωμάτιο - κρατητήριο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοομείο Πατρών στο Ρίο. 

Η γυναίκα μαζί με δυο ακόμα άτομα από τους 4 συνολικά συλληφθέντες είχε κριθεί προφυλακιστέα, μετά την προ ημερών απολογία της σε Ανακριτή και Εισαγγελεά Πατρών.

Η  σπείρα το τελευταίο εξάμηνο "μπούκαραν" σε σπίτια, στην πόλη των Πατρών και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας, με τη λεια τους να ανέρχεται στις 87.000 ευρώ. Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 28 υποθέσεις.

Η  γυναίκα, αν και φρουρούμενη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού της. Αμέσως σήμανε συναγερμός και το περιστατικό κατάσβεσης αντιμετωπίστηκε από τους άνδρες της ασφάλειας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος με ίδια μέσα, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική.