Νέα ονόματα στο TEDxPatras

Οι προτετοιμασίες για το 2ο TEDxPatras είναι σε εξέλιξη! Μια ημέρα γεμάτη ομιλίες, δράσεις, workshops, εμπειρίες και γεύσεις! Το φετινό line-up πλαισιώνεται από "ευκαιρίες" γύρω από τις επαγγελματικές συνεργασίες και την εφαρμογή της τεχνολογίας, την ανάπτυξη της γεωργίας και του τουρισμού, τη ρητορική και τη σχέση της με την προσφυγική κρίση, τα γεωπολιτικά συμφέροντα και τη δικαιοσύνη.

 Ο Διονύσης Κολοκοτσάς θα μοιραστεί μαζί μας ένα ταξίδι γεμάτο προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, που είτε εμφανίζονται μπροστά μας είτε τις δημιουργούμε μόνοι μας. Ένα ταξίδι που xτίζεται πάνω σε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και εμπλουτίζεται από την τεχνολογία!

 Ο Ηλίας Μαμαλάκης έρχεται να πυροδοτήσει ένα διάλογο γύρω από τις ενδεχόμενες επαγγελματικές ευκαιρίες και αναπτυξιακές δυνατότητες που δύναται να προσφέρει ο συγκερασμός Γεωργίας και Τουρισμού. Μια ομιλία για τις δυνατότητες σύζευξης των δύο πυλώνων της ελληνικής οικονομίας.

* Η Μαρία Ρούσση και οΘοδωρής Ντουνιάς έρχονται από την "αρένα" του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ρητορικής στη σκηνή του TEDxPatras2016 για να μας μιλήσουν για τη δύναμη της Ρητορικής και τη σχέση της με την προσφυγική κρίση, τα γεωπολιτικά συμφέροντα, τη δικαιοσύνη.