Με 5 ευρώ… ανήλικη σε 4 πλατείες της Πάτρας!

Το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας συνεχίζεται στην Πάτρα και μάλιστα ακόμη… και την ημέρα! Ανήλικες Ρομά, οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονται από την Ρουμανία, προσφέρουν ερωτικά χάδια και αντίστοιχου «τύπου» υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, με αντάλλαγμα λίγα ευρώ.

Οι ανήλικες Ρομά, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων, προωθούνται και καθοδηγούνται από μεγαλύτερες κοπέλες, ίδιας καταγωγής που κάνουν και αυτές παρόμοια «δουλειά».

Τα κυριότερα στέκια τους είναι τέσσερα: Η πλατεία Αγία Σοφίας, η πλατεία Γεωργίου (στο πάνω μέρος), η πλατεία Υψηλών Αλωνίων και η πλατεία Ολγας.

Τα κορίτσια πλησιάζουν τους ηλικιωμένους, τους χαϊδεύουν, κάνοντας δήθεν ότι μιλούν μαζί τους, με στόχο να τους «ψαρέψουν». Το ραντεβού στη συνέχεια δίνεται σε κάποιο απόμερο σημείο της γύρω περιοχής (ακάλυπτους, γκαράζ, εισόδους πολυκατοικιών), ενώ το τίμημα που δίνουν οι ηλικιωμένοι είναι ανάλογο με την υπηρεσία που τους προσφέρουν οι ανήλικες Ρομά.

Συνήθως όμως δεν ξεπερνάει τα 10 ευρώ ακόμα και όταν πρόκειται για ολοκληρωμένη επαφή…! Για στοματικό έρωτα η «ταρίφα» είναι 5 ευρώ!