Με 154 αθλητές η Ελλάδα στους Μεσογειακούς Παράκτιους της Πάτρας

154 αθλητές συμπεριλαμβάνονται συνολικά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας που θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 31 του ίδιου μήνα.

Η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπησεις και στα 11 αγωνίσματα που συμπεριλαμβάνονται στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Από το Βeach Ηandball, το Βeach Soccer, έως και το Canoe Ocean Racing ή το Rowing Beach Sprint.

Συγκεκριμένα αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μία μικρογραφία της ανατομίας της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος στους αγώνες της Πάτρας, τότε θα πρέπει να σημειώσουμε:

*Στο Βeach Soccer θα υπάρχει μόνο ανδρική εκπροσώπηση για την Ελλάδα, αλλά και για τις χώρες που θα συμμετέχουν στους αγώνες. Δεν υπάρχει γυναικεία ομάδα.

Αντίθετα στο Beach Handball υπάρχουν ομάδες και στους άνδρες και στις γυναίκες. Από τα πιο δύσκολα τουρνουά που θα δούμε θα είναι αυτό του Beach Volley.

Δυνατή εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στο άθλημα της πάλης στην άμμο, με 15 συνολικά αθλητές, άνδρες και γυναίκες.

Στο ακουαθλόν η χώρα μας θα έχει έξι αθλητές, ενώ έξι θα έχει και στο Canoe Ocean Racing, όπως έξι θα έχει και στο Open Water Swimming.

Αντίθετα δώδεκα αθλητές θα έχει συνολικά στην τεχνητή κολύμβηση. Οχτώ αθλητές θα έχει στο Beach Tennis, ενώ οχτώ αθλητές θα έχει και η εθνική ομάδα του σκι.

*23 αθλητές θα έχει η ομάδα της Ελλάδος στο πιο άγνωστο ίσως άθλημα που θα δούμε στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Μιλάμε για το Rowing Beach Sprint.