Μετανάστες βάζουν αόρατες πετονιές για να τραυματίσουν λιμενικούς οδηγούς δικύκλων - Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας και οι αρχές είναι αδρανείς

Δεν είναι κινηματογραφική ταινία: Στο λιμάνι της Πάτρας, μετανάστες τεντώνουν "αόρατες πετονιές" ώστε να τραυματίζουν τους λιμενικούς που επιτηρούν τον χώρο. Οι λιμενικοί το έχουν διαπιστώσει και είναι διπλά προσεκτικοί.

(Η σκηνή παραπέμπει στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ "Ο Συνήγορος" όπου ένας εκτελεστής βάζει ακριβώς ένα συρματόσχοινο σε ένα έρημο σκοτεινό δρόμο και αποκεφαλίζει έναν μοτοσυκλετιστή). Παράλληλα, καθημερινά μετανάστες πετούν λάδια στις ρόδες των φορτηγών ώστε να τα αναγκάσουν να σταματήσουν και να προσπαθήσουν να κρυφτούν σε αυτά.

Το περασμένο Σάββατο μετανάστες επιτέθηκαν σε λιμενικό σχίζοντας την στολή του. 

Με τέτοιες φονικές επίθέσεις να καταγράφονται πλέον καθημερινά στο λιμάνι της Πάτρας είναι πλεον βέβαιον ότι δεν θα αργήσει να χαθεί η ζωή κάποιου Έλληνα, δεδομένου ότι τα περιστατικά αιματηρής βίας μεταξύ των μεταναστών - προσφύγων έχουν αποφέρει συλλήψεις και προφυλακίσεις 

Τα μεγαλύτερα περιστατικά βίας γίνονται στην πλάστιγα, στο πάρκινκ και τώρα πια ακόμα και μέσα στον υποτίθεται φυλαγμένο χώρο!