Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς σε μια μοναδική δημιουργική συνύπαρξη στο 35ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

Μια σπάνια περίπτωση συνδημιουργίας και συνύπαρξης μαθητών και γονιών εκπροσωπεί το 35ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας. Εκεί οι μικροί μαθητές, οι δάσκαλοι αλλά και ο Σύλλογος Γονέων αγαστά συνεργαζόμενοι οργανώνουν ένα πλήθος δραστηριοτήτων κάθε χρόνο που στην ουσία είναι ένα δεύτερο εκπαιδευτικό σχολείο.

Θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές και χορευτικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε Μουσεία, επιχειρήσεις, εφημερίδες κ.α. συμμετοχή στο Καρναβάλι με την αναβίωση της Νυχτερινής ποδαράτης στην γειτονιά (!), φιλανθρωπικές εξορμήσεις για ενίσχυση Ιδρυμάτων της πόλης, εκπαιδευτικές ομιλίες και πολλά άλλα περιγράφουν μια πολύ γεμάτη δραστηριότητα που έχει μετατρέψει την καθημερινότητα του σχολείου σε χαρά.

Τώρα γονείς, δάσκαλοι και μαθητές κάνουν ένα ακόμη βήμα εκδίδονας μια υπέρκομψη και προσεγμένη μαθητική εφημείδα με τίτλο: "Πέντε Χ Επτά" που σαν πολλαπλασιασμός μας κάνει το 35!

Στην πρώτη έκδοση υπάρχει ένα πολυσέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα στις δεκάδες εκδηλώσεις του Σχολείου τη χρονιά που πέρασε, κείμενα του Διευθυντή του Σχολέιου κ. Ευάγγελου Κομποχόλη,  καθώς των εμπνευστών της εκδοτικής αυτής ιδέας προέδρου του Συλλόγου Γονέων Θανάση Καπράλου και του αντιπροέδρου Νίκου Σπατιώτη.

Υπάρχουν επίσης τρεις ολόκληρες σελίδες με μικρά σύντομα κείμενα αρκετών μαθητών του Σχολέιου. Τα παιδιά έχουν ασχοληθεί κυρίως με τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Τέλος το 35ο Σχολείο θα λάβει μέρος στο Καρτναβάλι με γκρουπ που θα έχει τίτλο: "Πέντε Χ Επτά"!

* Στην φωτό: Από την επίσκεψη του διεθνή ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Κατσουράνη στο 35ο Δημοτικό Σχολείο.