Μαγική βραδιά στο Royal με τους Blues Wire (και Blues Diaries)

Μια μουσική βραδιά που κανείς δεν ηθελε να τελειώσει έζησαν οι Πατρινοί χθες το βράδυ στο Royal. Οι αξεπέραστοι μπλουζίστες Ηλίας Ζάικος, Σωτήρης Ζήσης (μπάσο) και Νικη Γουρζουλίδου (τύμπανα) πρόσφεραν απλόχερα μια μαγική συναυλία με μοναδικό σφρίγος και απίθανα σόλο που μάγευαν.

Οι Blues Wire αν και ιδρύθηκαν το 1983 σαν Blues Gang (και Blues Wire από το 1986), είναι καθε χρόνο ακόμα καλύτεροι και ειδικα οι ζωντανές τους εμφανισεις έχουν δυνα΄τες στιγμές μουσικής έκφρασης καθε φορά διαφορετικές.

Η μπάντα έχει φίλους σε όλη την Ελλάδα - και στην Πάτρα - γι αυτό και χρόνια τώρα έχει δώσει χιλιάδες live συναυλίες πάντα με λενα κοινο που τους απολαμβλανει.

Πρίν παίξουν, εμφανίστηκαν και οι Blues Diaries μια καθαρόαιμη μπλουζ μπαντα από το Αγρίνιο που αν βάλει στα κομμάτια της και δυνατά σόλο της κιθαρας θα ανέβει αμέσως επίπεδο.

Οι Blues Diaries , από το 2017 , μέσα από μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ και σε live concerts και έπειτα από διάφορες συμμετοχές «in ‘n’ out» κατέληξαν στην τωρινή τους μορφή που έχει ως εξής : 

Τάσος Κοντοπάνος – Κιθάρα/φωνητικά
Κωσταντίνα Υφαντή – φωνητικά
Νίκος Καλαμπαλίκης – Μπάσο/φωνητικά
Κώστας Φραγκάκης – Τύμπανα
Γιάννης Καλαμπαλίκης – Κρουστά
Κώστας Πατσιαλός – Πλήκτρα

Brass Section :
Σπύρος Κριάρης – Σαξόφωνο
Ηλίας Κοντοδήμας – τρομπόνι
Δημήτρης Σελεβίστας – τρομπέτα