ΛΟΥΞ : Με νέα προϊόντα αλλάζει το τοπίο στα αναψυκτικά

Το καλοκαίρι του 2016 η Λουξ παρουσίασε τη νέα της σειρά αναψυκτικών λουξ plus 'n light. Σήμερα τα καινοτόμα αυτά αναψυκτικά αναπτύσσονται δυναμικά στην αγορά, χτίζοντας ένα πιστό καταναλωτικό κοινό. Ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες-τάσεις των καταναλωτών για ποιοτική απόλαυση προϊόντων, με λιγότερες θερμίδες, με τον πλέον φυσικό τρόπο, η Λουξ δημιούργησε την νέα γενιά προϊόντων λουξ plus 'n light με 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C (στις γεύσεις: πορτοκαλάδα και λεμονάδα).

Τα λουξ plus 'n light είναι τα πρώτα, και τα μοναδικά, αναψυκτικά στην ελληνική αγορά που περιέχουν μόνο φυσικά γλυκαντικά (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης), χωρίς καμία αλλαγή στην γνώριμη και απαράμιλλη γεύση που χαρακτηρίζει το σύνολο των προϊόντων Λουξ, εισάγοντας μια νέα κατηγορία και μια ουσιαστική ανατροπή στην αγορά των light προϊόντων. Το τοπίο πράγματι αλλάζει.

Με τη νέα σειρά λουξ plus 'n light, η Λουξ επιβεβαίωσε και πάλι τη δυνατή της θέση στην αγορά, υπενθυμίζοντάς μας γιατί είναι η εταιρεία με τα πιο δημοφιλή ελληνικά αναψυκτικά. Η σταθερή προσήλωση της στην ποιότητα και την καινοτομία έχει θέσει την επιχείρηση σε μία συνεχή αναπτυξιακή τροχιά παρά τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά εξαιτίας της παρατεταμένης κρίσης.

Το 2015 ο κύκλος εργασιών της Λουξ ανήλθε σε 30 εκατ. ευρώ, ενώ το 2016 ο κύκλος εργασιών της ήταν 32 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση άνω του 6,5% με την ανοδική πορεία να συνεχίζεται και το 2017. Επιπλέον, η εταιρεία εφαρμόζει ένα σταθερό πρόγραμμα επενδύσεων, έχοντας ήδη επενδύσει την τελευταία δεκαετία 20 εκατ. ευρώ από ίδια κεφάλαια σε κτιριακές μονάδες και εξοπλισμό.