Κύρτσος, Τατσόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Ρούπας, Παπαναστασόπουλος, Σκιαθάς στο "24 Ώρες Ακόμη"

Σε κοινωνικό και πολιτικό event εξελίσσεται η παρουσίαση του φιλοσοφικού - πολιτικού μυθιστορήματας "24 Ώρες Ακόμη" του εκδότη και δημοσιογράφου Ανδρέα Χριστόπουλου.

Η παρουσίαση θα γίνει από σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα όπως ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Π. Τατσόπουλος, ο πρώην υπουργός Β. Κοντογιαννόπουλος, ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ οικονομολόγος Ηρ. Ρούπας, ο γνωστός ποινικολόγος Ι. Παπαναστασόπουλος και ο ποιητής Αντώνης Σκιαθάς που θα διευθύνει τη συζήτηση - παρουσίαση.

Ταυτόχρονα είναι το ίδιο το αφήγημα του "24 Ώρες Ακόμη" που θα δώσει στους ομιλητές,  αφορμές και ισχυρές αναφορές για το σήμερα.

Ο συγγραφέας μέσα από μια συναρπαστική - κινηματογραφική ιστορία, περιγράφει τη σημερινή Ελλάδα, δηλαδή το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα του πελατειακού κράτους, τα ανίκανα Μέσα Ενημέρωσης που δεν μπορούν να αναταποκριθούν στις ανάγκες της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης, την ελληνική κοινωνία της απάθειας, τον ξερολισμό του διαδικτύου, την φοβερή σε έκταση έλλειψη παιδείας στην κοινωνία, και όλα όσα συνθέτουν τελικά ένα "ασφυκτικό, πνιγηρό περιβάλλον καταπίεσης".

Ο συγγραφέας ρωτά: Τι κάνεις για να σώσεις τον εαυτό σου από αυτή την επιθετική καθημερινότητα που δεν μπορείς να την αλλάξεις; Και απαντά: Πρέπει να έχεις χρόνο για σένα, αλλά και αν τον βρεις, χρειάζεσαι και παιδεία ώστε να ξέρεις τι να τον κάνεις.

Ο τίτλος "24 Ώρες Ακόμη" έχει το νόημα της μιας ακόμη ημέρας. (Όταν ξυπνάς κάθε πρωί και έχεις "24 Ώρες Ακόμη", ξέρεις τι να τις κάνεις ή θα τις χάσεις και αυτές;).

* Η εκδήλωση θα γίνει στην κεντρική αίθουσα του Royal Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ώρα 8 μ.μ.