Κρίκης: Ορισμένα ΜΜΕ είναι απροκάλυπτα στο πλευρό της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου γιατί τους συνδέουν συμφέροντα

Σε βαρυσήμαντες καταγγελίες για ενορχηστρωμένη μεθόδευση ορισμένων ΜΜΕ, τα οποία παραχαράσσουν ή αποκρύβουν την πραγματικότητα προκειμένου να  εξυπηρετήσουν την απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, προέβη ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» κ. Παναγιώτης Κρίκης.

Απευθυνόμενους στους 50 πρώτους υποψηφίους του Συνδυασμού, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Patras Palace», ο κ. Κρίκης ξεδίπλωσε μια σειρά ψευδών και ανυπόστατων δημοσιευμάτων σε βάρος του ιδίου αλλά και του «Επιμελητηρίου για όλους», που εκπορεύονται από συγκεκριμένους εκδοτικούς κύκλους:

«Πρόκειται για συγκεκριμένους και γνωστούς στην κοινωνία της περιοχής κύκλους, των οποίων τα οικονομικά συμφέροντα διακυβεύονται, αφού η διαφαινόμενη αλλαγή διοίκησης στο Επιμελητήριο  Αχαΐας, θα επιβάλει συνθήκες διαφάνειας, ελέγχου και ίσων ευκαιριών για όλους. Με εμάς στη Διοίκηση, το Επιμελητήριο θα πάψει να είναι ένα κλειστό κλαμπ που  απευθύνεται σε ολίγους και εξυπηρετεί συγκεκριμένες παρέες…»   

Παράλληλα, επέστησε την προσοχή των μελών του Συνδυασμού, στο ενδεχόμενο άσκησης πιέσεων ή και εκβιασμών, προκειμένου να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους από το Συνδυασμό «Επιμελητήριο για όλους»:

«Ήδη είχαμε τέτοιες περιπτώσεις με αποδέκτες  εξέχοντα πρόσωπα του Συνδυασμού μας. Αλλά συνάντησαν την κατηγορηματική τους άρνηση, διότι κανένας από τους υποψηφίους μας, δεν έχει ούτε  «γραμμάτια» προς εξόφληση, ούτε σκελετούς στη ντουλάπα του, για να μπορεί να εκβιαστεί»

Ο επικεφαλής του «Επιμελητηρίου για όλους κ. Παναγιώτης Κρίκης, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι  όλες αυτές οι κινήσεις, προδίδουν την ανησυχία ορισμένων για την απώλεια της καρέκλας τους: «Κάποιοι είναι προσκολλημένοι στο θώκο τους, αφού όλα αυτά τα χρόνια αντιλαμβάνονται το Επιμελητήριο Αχαΐας, όχι ως βατήρα προσφοράς, αλλά ως φέουδο. Όμως η κατάσταση αυτή από τις 11 Δεκεμβρίου θα αλλάξει! Η Παράταξή μας θα επιβάλλει στην πράξη το τρίπτυχο «Ισονομία, Διαφάνεια, Αποτελεσματικότητα», προκειμένου το Επιμελητήριο να αλλάξει σελίδα και να ανοίξει επιτέλους τις πόρτες του στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες παραμένουν αποκλεισμένες από την απερχόμενη διοίκηση».