Κοινοτόπια: Συναντήσεις για την Διατροφή

Σε συνέχεια του κύκλου προσπαθειών για την προαγωγή της υγείας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών και τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών που η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr καταβάλει και με τη συνεργασία και ευγενική προσφορά της Βηθλεέμ Φακίδου Γενικής Ιατρού, Βελονίστριας και Φυσικοπαθολόγου ξεκινά ένας νέος κύκλος συναντήσεων-συζητήσεων-πρακτικών πάνω στη θεματική Υγεία με σωστή διατροφή.

Ο νέος κύκλος να περιλαμβάνει 8 δίωρες συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από μία κάθε μήνα (Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο) πάντα ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30μμ (μπορεί οι ανοιξιάτικες να πάνε και λίγο αργότερα). 

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Οι συναντήσεις θα γίνουν στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης, 4ος όροφος, έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Νίκο Αναστασόπουλο καθημερινά στο 6973.250426 (λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετασχόντων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας).

Κατά την πρώτη ώρα των συναντήσεων θα γίνεται παρουσίαση-ανάλυση στους νεότερους και υπενθύμιση στους παλιότερους όσων έχουν ειπωθεί ενώ κατά τη δεύτερη θα προσεγγίζονται νέες θεματικής ενότητες, θα ανταλλάσσονται απόψεις από την πρακτική του καθενός και θα συζητούνται τα προβλήματα που συναντούν οι συμμετέχοντες. Παράλληλα θα μπορούν να φέρνουν προς παρουσίαση και δοκιμή όσοι θα ήθελαν τους πειραματισμούς τους ή τις ιδέες τους.

Γιατί όπως είπε και ο Ιπποκράτης ‘‘η τροφή σου είναι το γιατρικό σου και το γιατρικό σου είναι η τροφή σου’’.