Κατάμεστο το BB King από το "ΑγκαλιάΖΩ"

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα εθελοντική χρονιά για τον όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖω Ν Αχαΐας.

Πλήθος κόσμου διασκέδασε στη μουσική βραδιά αγκαλιάς και αγάπης που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο BBking.

Στην αρχή της εκδήλωσης το χορευτικό τμήμα των παραστάσεων του Δήμου της Πάτρας με δάσκαλο τον Χρήστο Γιαννόπουλο παρουσίασε χορούς από την Καππαδοκία και Λαϊκά. Η βραδιά συνεχίστηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Παράμερου.

Η πρόεδρος του ομίλου κ. Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη ευχαρίστησε τον Γιώργο Παράμερο για το κέφι που προσέφερε στους παρευρισκόμενους και του ευχήθηκε να έχει πάντα υγεία. Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του στην προσπάθεια που καταβάλουν οι εθελόντριες δίπλα στον ασθενή και έκλεισε με ένα τραγούδι που γράφτηκε για έναν φίλο που έφυγε με τίτλο "Αδερφέ".

Το ΔΣ του ομίλου ΑγκαλιαΖω ευχαριστεί θερμά όσες και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και πολλές ευχαριστίες σε όλους της χορηγούς που συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Τέλος ευχαρίστησαν θερμά τον κ.Αποστόλη Καλύβα για την παραχώρηση του χώρου και του ευχήθηκαν να έχει πάντα υγειά και επιτυχία σε ότι κάνει.