Και στην Αχαΐα είχε δράσει ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για ανθρωποκτονίες

Ο 47χρονος φαίνεται να είχε απλώσει ...τα πλοκάμια του και στην Αχαϊα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ψευτογιατρός είχε υπογράψει ιατρικές γνωματεύσεις για την χορήγηση επιδομάτων και βοηθημάτων για κατοίκους χωριών της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας  ο "άνδρας με τα χίλια πρόσωπα" είχε δράσει και στο Αλεποχώρι. "Δεν γνώριζαν τον ...γιατρό Νίκο Κόντο", όπως δήλωσαν, καθώς ο 47χρονος δεν εμφανιζόταν πάντα με  αυτό το όνομα, ή προφανώς περνώντας τα σύνορα του νομού άλλαζε και το επώνυμό του, για να παραπλανήσει ανυποψίαστους πολίτες.

Aνθρωπος-«σκιά» φαίνεται ότι ήταν ο ψευτογιατρός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή καθώς από τις πράξεις του έχουν χάσει τη ζωή του δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 16 ετών, καθώς και ένας 76χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του στο Κορωπί την Τρίτη δεν είχε υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2012, δεν διέθετε πιστωτικές κάρτες ενώ δεν είχε και λογαριασμούς στα social media. Η μοναδική του «εμπλοκή» με τις αρχές ήταν μια απαγόρευση εξόδου που του είχε επιβληθεί από το 2016 για υπόθεση που αφορούσε απατη σε βάρος επιχειρηματία.