Κάνουν «μαϊμού» έρανο για τη Μέριμνα

Την προσοχή στη δράση επιτήδειων που επικαλούνται δήθεν οικονομική ενίσχυση του Κέντρου «Μέριμνα» με επισκέψεις που πραγματοποιούν σε δημόσιες υπηρεσίες, φορείς κ.α., εφιστά το Δ.Σ.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, αναφέρει:

«Επειδή τον τελευταίο καιρό γινόμαστε αποδέκτες ερωτημάτων εκ μέρους συμπολιτών σχετικά με επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Φορείς κ.λπ. με αντικείμενο την διενέργεια «εράνων» για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου μας και επειδή παρόμοια φαινόμενα εντείνονται εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι: «Το Κέντρο μας ουδεμία έχει με τις δραστηριότητες αυτού του είδους και ότι δεν διενεργείται καμία παρόμοια δράση προς οικονομική του ενίσχυση.

Όποιος από τους συμπολίτες μας, φορείς της πόλης μας επιθυμεί να προσφέρει χρηματικό ποσό ή κάθε άλλο είδος μπορεί να επικοινωνεί με την Γραμματεία του Κέντρου στα τηλέφωνα 2610221946 και 2610272988 εσωτ. 3, ώστε να ενημερωθεί υπεύθυνα για τον τρόπο κατάθεσης χρημάτων και την λήψη του αντίστοιχου παραστατικού».