Θα θυμάται πάντα την πρώτη μέρα της νέας Μάχης!

Τηλεφωνήματα, μηνύματα στο κινητό, ευχετήριες αναρτήσεις και δια ζώσης επαφές συνθέτουν τη μέρα που θα θυμάται έντονα η Μάχη Σιώρου, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ενώ τίποτα δεν προμήνυε τις εξελίξεις που ακολούθησαν, χθες ο Νίκος Νικολόπουλος ανήγγειλε την υποψηφιότητά της με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αν οι ευχές μεταφράζονταν σε σταυρούς προτίμησης η μάχη της Μάχης θα είχε κριθεί!

Πολύ εύστοχα, δηλαδή, ο Νίκος Νικολόπουλος πρότεινε, σαν Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, την εξ απορρήτων συνεργάτιδά του σαν υποψήφια βουλευτή στην Αχαΐα, αφού ο ίδιος θα πολιτευθεί για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική διαδρομή του, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Η Μάχη, πάντως, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη χθες για την… προαγωγή της, αντέδρασε με τη γνωστή σεμνότητά της, που της επιτρέπει να απολαμβάνει την αναγνώριση και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων: «Το ζητούμενο δεν είναι η Μάχη, είναι η έκβαση της μάχης για να ξαναβρεθούν στα κοινοβουλευτικά έδρανα οι κεντροδεξιές δυνάμεις που θα χρειασθεί να αναχαιτίσουν τις νεοφιλελεύθερες και νεοταξίτικες επιδρομές σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας».

Τελικά, η Μάχη είναι μαθημένη να υπηρετεί το στόχο και όχι τον εαυτό της. Καλή επιτυχία!`