Θέμα συζήτησης τα πολλά θετικά... likes μιας ανάρτησης από την Κωνσταντίνα Κοσπέτα

Θέμα για περαιτέρω ανάλυση έχει γίνει μια ανάρτηση στο Facebook από την πολιτευτή του κόμματος κυρία Κωνσταντίνα Κοσπέτα. Η ανάρτηση ήταν μια φωτογραφία του Πάνου Καμμένου μαζί της, η οποία έκανε εκατοντάδες likes και επίσης είχε εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις, μόνο με θετικά σχόλια.

Πώς και στην Πάτρα μια τέτοια ανάρτηση είχε τέτοια αποδοχή χωρίς καθόλου όπως είπαμε αρνητικά σχόλια, όταν αυτόν τον καιρό, λόγω της δύσκολης πολιτικά περιόδου, σε άλλες περιοχές της χώρας οι αναρτήσεις που αφορούν τον πρόεδρο και το κόμμα των ΑΝΕΛ είναι λίγες και με αρνητικά σχόλια.

Η επίδοση της Κωνσταντίνας Κοσπέτα φαίνεται να είναι η προσωπική της διαδρομή που συγκεντρώνει τόσες θετικές αναφορές. Συνεπώς το μήνυμα είναι πως θα πρέπει σε κάθε περιοχή της χώρας οι ΑΝΕΛ να έχουν αντίστοιχα άφθαρτα πρόσωπα ώστε το κόμμα να εισπράττει στήριξη από τους πολίτες.

Ο κ. Καμμένος είχε έρθει στον Άραξο να εγκαινιάσει Παιδικό Σταθμό - αίτημα 30 χρόνων της Μονάδας - και είναι χαρακτηριστικό ότι συζητώντας με την Κωνσταντίνα Κοσπέτα, θέλησε να ακούσει από αυτήν "αν υπάρχει κάποια αίτημα της τοπικής κοινωνίας που θα πρέπει άμεσα οι ΑΝΕΛ να προωθήσουν".

Η Κωνσταντίνα Κοσπέτα απάντησε πως σύντομα θα στείλει υπόμνημα με ένα κέντρικό ζήτημα της περιοχής, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να το συζητήσει πρώτα με φορείς και το άμεσο περιβάλλον της. 

Μια πρώτη σκέψη της λέγεται πως είναι παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Κουντουρά ώστε η Πάτρα να οργανωθεί, να αποκτήσει Φορέα τουριστικής προώθησης της πόλης και να υπάρξει μια εναρκτήρια κίνηση ώστε να γίνει η πόλη τουρισδτικός προορισμός με συμμετοχές σε Διεθνελις Εκθέσεις κ.α.

Μια άλλη σκέψη της είναι να υποδειχθούν πέντε σπουδαία θέματα που μπορούν με διεθνείς διαγωνισμούς να υλοποιηθούν δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας, τονώνοντας την τοπική οικονομία.