Η Protergia ανάβει το φως στην Πάτρα

Από τις 17 Σεπτεμβρίου η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, δίνει την ενέργεια της στην πόλη της Πάτρας από το νέο της κατάστημα.

Στη οδό Ρήγα Φεραίου 117, στον εμπορικό πεζόδρομο, το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην πολή, και το τέταρτο στη χώρα, ανάβει τα φώτα του. 

Η Protergia αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων της με φρέσκο και μοντέρνο σχεδιασμό και κάνει ακόμα ένα βήμα, αυτή τη φορά από την Πάτρα, για τη συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της φέρνοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της πιο κοντά στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της, τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα καταστήματα της, ανοίγει έναν δρόμο γεμάτο δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Η Protergia αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας και τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με μερίδιο που ξεπερνά το 6,5% και αγγίζει τους 250.000 πελάτες.

Η δραστηριότητα της στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες, προϊόντα αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας.

Πλέον, απευθύνεται απευθείας στο καταναλωτικό της κοινό στην Πάτρα, μέσω του νέου καταστήματος και προσφέρει τις υπηρεσίες της εύκολα και από κοντά.

Στο νέο κατάστημα, μπορείτε να βρείτε και να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας. Η Protergia προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρησή σας καθώς και καινοτόμα προϊόντα.

Ενδεικτικά, η νέα "πράσινη" υπηρεσία της εταιρείας στους πελάτες της είναι το Net Metering όπου ο πελάτης αποκτά το "προσωπικό" του φωτοβολταϊκό σύστημα, με το κλειδί στο χέρι.

Με αυτή την υπηρεσία, μεταμορφώνονται σπίτια και καταστήματα σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια και οι ένοικοι τους σε παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Protergia δεν μένει εκεί, στο κατάστημα μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τη διαχείριση της κατανάλωσης του ρεύματος σας, για την ηλεκτροκίνηση, για τα προγράμματα ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει και για πολλές άλλες υπηρεσίες.