Η DUR "έντυσε" και το Tedx Patras για 4η συνεχή χρονια

H DUR για 4η συνεχή χρονιά αποτέλεσε χορηγός ενός ακόμη επιτυχημένου και άκρως διαδραστικού TEDxPatras, σε μία διοργάνωση που έθεσε στο επίκεντρο τις “Αξίες”- Values και παρέμεινε αξέχαστη στους συντελεστές και συμμετέχοντες που κατέκλυσαν το Royal Theater της Πάτρας, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

Παραμένοντας πιστή στις “αξίες” που πρεσβεύει εδώ και έξι δεκαετίες, η DUR πλαισίωσε το μοναδικό event, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια της εμφάνισης μιας συγκεκριμένης ομάδας μεταξύ των 117 εθελοντών, με επιλογές από τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή. Τα έντονα χρώματα και οι κλασσικές γραμμές που χαρακτήρισαν τα ενδύματα DUR, εναρμονίστηκαν με την καινοτομία, τις πρωτοπόρες ιδέες του TEDxPatras 2018, καθώς και τη διαχρονικότητα του έργου των διακεκριμένων ομιλητών που φιλοξένησε στη σκηνή του, όπως του Διευθύνοντα Συμβούλου του WWF Ελλάς, κ. Δημήτρη Καραβέλλα, tου κ. Ηλία Παυλόπουλου, Γενικού Διευθυντή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, και της διεθνούς αρχιτέκτονα και εικαστικού, κα. Αρτεμις Παπαγεωργίου.

Για όσους συμμετείχαν στο TEDxPatras 2018,η DUR επιφύλασσε μια ειδική προσφορά την οποία μπορούν να ανακαλύψουν στην GiKa Bag.

Η DUR, με συνεχή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας, ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης ευκαιριών, γόνιμου διαλόγου, έμπνευσης και εξέλιξης της προσωπικότητας του ανθρώπου.

* Εντοπίστε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα DUR, ανακαλύψτε τις νέες κολεξιόν και βρείτε μοναδικές προσφορές στο ανανεωμένο e-shop: www.dur.gr

* Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual καιπαράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού.