Η Χριστίνα Λαμπίρη και φέτος στο 7ο Pink the City

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα πια, για το 7ο Pink the City, τη μεγάλη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες συμμετοχές.

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας επιφυλάσσει νέα δρώμενα και εκπλήξεις στο κοινό, στο πλαίσιο του καθιερωμένου συμβολικού περιπάτου. Η πίστη, όμως, στις αγαστές συνεργασίες και στην οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης διατηρεί κάποιες αξίες σταθερές.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  τη γνωστή και αγαπητή στο κοινό, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, κα Χριστίνα Λαμπίρη στις σκηνές των Υψηλών Αλωνίων και του Μόλου της Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Για αυτή την συνεργασία, η ίδια η δημοφιλής παρουσιάστρια, σε κείμενό της, το οποίο φιλοξενείται στο Pink Press, την εφημερίδα του Συλλόγου που διατίθεται στα σημεία εγγραφής στον περίπατο, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων:

«…. Είναι μεγάλη χαρά να συμμετέχω για 3η συνεχόμενη χρονιά.… σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης ως προς την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, μέσω του θεσμού Pink the city, που κάθε χρόνο γίνεται και ισχυρότερος.

Πέρα όμως από όλα αυτά, είναι κάτι ακόμα ουσιαστικότερο. Είναι ότι τώρα πια, νιώθω αναπόσπαστο κομμάτι μίας μεγάλης οικογένειας. Μιας οικογένειας ανοικτής, έτοιμης, να αγκαλιάσει, να ενημερώσει, να προλάβει, να φροντίσει να αντιμετωπίσει, να πολεμήσει, να στηρίξει, να μοιραστεί. Να βρεθεί δίπλα σε κάθε μέλος της αθόρυβα και αποτελεσματικά και να μεταδώσει τη δύναμη, το σθένος, το θάρρος, την υπερηφάνεια, το φως. Να του δείξει τον τρόπο για να κάνει το μεγάλο Άλμα. Το μεγάλο Άλμα της Ζωής».