Εμφανίστηκαν ράντζα στα Νοσοκομεία της Πάτρας

Ταλαιπωρίας… το ανάγνωσμα για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, στα δημόσια νοσοκομεία της Πάτρας. Οι ελλείψεις είναι μεγάλες τόσο σε ότι αφορά τις υποδομές, όσο και το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό που τρέχει για να προλάβει και να συμμαζέψει… τα ασυμμάζευτα.

Σύμφωνα με όσα  υποστηρίζουν οι συγγενείς των ασθενών που είχαν την ατυχία να δουν τους ανθρώπους τους να νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία της Πάτρας, τα εξωτερικά ράντζα έχουν κάνει και πάλι την εμφάνιση τους και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όσο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Και αυτό λόγω έλλειψη κλινών σε αρκετές κλινικές των δύο νοσοκομείων οπότε οι ασθενείς όταν κάνουν εισαγωγή για νοσηλεία,  χρειάζεται να υπομείνουν…  αρκετές ώρες μέχρι να τους βρουν ένα κρεβάτι σε ένα δωμάτιο. Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη όταν κάθε φορά το ένα από τα δύο νοσοκομεία είναι σε εφημερία.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα επικρατεί στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και στο Ρίο (π.χ. Παθολογικές) δεν κάνει την εμφάνισή του το «αιώνιο πρόβλημα» των δημόσιων Νοσοκομείων!

Επιπλέον, επικρατεί και μία αναρχία στους χώρους των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων αφού ενός των κτιρίων μπορεί να δει κανείς άτομα που δεν έχουν καμία σχέση, δεν είναι δηλαδή, ούτε εργαζόμενοι, ούτε συγγενείς ασθενών, ούτε ασθενείς. Επιτήδειοι που κάνουν τις βόλτες τους για τους δικούς τους λόγους. Μπάτε σκύλοι αλέστε με λίγα λόγια.