Εκτός Αχαΐας ψάχνουν τον 27χρονο Αφγανό που σκότωσε τον 20χρονο ομοεθνή του στην Παραλιακή της Πάτρας

Άλλους στόχευσε και άλλον σκότωσε ο 27χρονος Αφγανός κατά τη συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής στην παραλιακή της Πάτρας, έξω από το εργοστάσιο του Λαδόπουλου.

Ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει αυτόν που σκότωσε. Άλλωστε και οι δύο ανήκαν στην ίδια ομάδα. Tο θύμα απλά πέρασε εκείνη τη στιγμή μπροστά από εκείνους που είχε στοχεύσει ο 27χρονος, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα "φίλια" πυρά.

Πιθανότατα ο δράστης έχει φύγει εκτός Αχαΐας και η αστυνομία έχει εξαπλώσει τις έρευνές της εκτός νομού, μέχρι την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το νέο δεδομένο που προκύπτει από την φονική συμπλοκή είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά εντοπίστηκε όπλο ανάμεσα σε μετανάστες που διαμένουν στους άτυπους καταυλισμούς – παλιά εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων.  Ωστόσο το όπλο του φονικού δεν έχει βρεθεί παρά μόνο κάλυκες και φυσίγγια, τα οποία έχουν σταλεί για βαλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα,προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει ξαναχρησιμοποιηθεί και αν ναι πού.

Μετά τη συμπλοκή της Παρασκευής η αστυνομία έλεγξε περί τους 100 μετανάστες και στην κατοχή τους δεν βρέθηκε όπλο. Ωστόσο ο πληθυσμός που διαμένει στα παλιά εργοστάσια και περισσότερος είναι και ανανεώνεται με αφίξεις και αποχωρήσεις.