Εκπτώσεις και ποιότητα από την DUR

Η DUR υποδέχεται τη νέα χρονιά με εκπτώσεις που θα αγγίξουν έως και -50% σε επιλεγμένα είδη. Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Ιανουάριου, σε όλα τα καταστήματα και στο e-shop της DUR, οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από -30% και θα φτάσουν έως και -50%, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του αγαπημένου brand να δημιουργήσει ξεχωριστές εμφανίσεις.

Μερικές από τις πιο κομψές επιλογές παραμένουν τα αγαπημένα δίκλωνα (Two Ply) πουκάμισα από 100% βαμβάκι που προσφέρουν ευχάριστη άνεση και υψηλή αντοχή, τα πουλόβερ lambswool σε ποικιλία γήινων χρωμάτων και οι αγαπημένες polo μπλούζες σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια. Ενώ για όσους επιζητούν μια
casual αίσθηση στις business εμφανίσεις τους, μπορούν να επιλέξουν ένα σακάκι Prince de Galles από 100% μαλλί ή ένα αφοδράριστο από ελαστικό ύφασμα, το νοποίο ταιριάζει μοναδικά με chinos παντελόνια και jeans.
Η DUR αποτελεί εδώ και δεκαετίες την πρώτη επιλογή του άνδρα που επιθυμεί να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση συνδυάζοντας ποιότητα, κομψότητα και προσιτές τιμές.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dur.gr