Εκδήλωση: Να γίνουμε τουριστικος προορισμός

Με στόχο την καθιέρωση και εδραίωση της αχαϊκής πρωτεύουσας  ως σημείου αναφοράς και διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων, η Ανέλιξη – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Γραφείο  Πάτρας), παίρνει τη πρωτοβουλία για την διοργάνωση  συνεδριακής εκδήλωσης, με θέμα: «Activetrip  Αθλητικός- Θαλάσσιος Τουρισμός: Σταθερή αξία και επένδυση», η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου ,στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ώρα 6.30μ.μ.

 Το θέμα επελέγη, καθώς οι συνθήκες φαίνεται να έχουν ωριμάσει και ήδη υπάρχει θετικό δείγμα γραφής με την διεξαγωγή, πρόσφατα, επιτυχημένων διοργανώσεων, ενώ στο άμεσο μέλλον είναι προγραμματισμένες και άλλες εξαιρετικά σημαντικές.

Με αυτό το δεδομένο και τις ευοίωνες προοπτικές που διανοίγονται  για τη πόλη της Πάτρας, προς πολυδιάστατο όφελος της ευρύτερης περιοχής, εκτιμάται ότι καθίσταται αναγκαία αλλά και χρήσιμη η κατάθεση προτάσεων και η ανταλλαγή απόψεων, που επιβάλλουν η ίδια η επικαιρότητα και οι εξελίξεις, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Το στοίχημα για όλους είναι μεγάλο.

Αναμένεται ότι η διεξαγωγή της εκδήλωσης, που θα προσλάβει χαρακτήρα ανοικτού διαλόγου, θα έχει θετική συμβολή και αντίκτυπο, προκειμένου να υπάρξει η προσδοκώμενη στοχευμένη συλλογική κινητοποίηση και συνεργασία τοπικών παραγόντων και φορέων.

Στην εκδήλωση θα κληθούν να έχουν ενεργό συμμετοχή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Πατρέων, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, αθλητικοί φορείς, σύλλογοι, πρόσωπα με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και άλλοι, ενώ ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται, είναι σημαντικό. 

Για πληροφορίες και συμμετοχές  στο τηλ. 2610-625141