Είχε γραφτεί και στον Ιατρικό Σύλλογο ο κτηνίατρος που παρίστανε τον γιατρό

Για τέσσερις ημέρες είχε γραφτεί στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας ο κτηνίατρος που εργαζόταν ως διευθυντής στο διαιτολογικό τμήμα του 401 ΓΣΝΑ και παράλληλα διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου μετά από σχετική έρευνα που διενήργησε, ο υποτιθέμενος γιατρός «είχε γραφτεί στον Σύλλογό μας το 2011 μόλις για τέσσερις ημέρες. Στόχος του ήταν προφανώς να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το πτυχίο που κατέθεσε έφερε όλες τις νόμιμες υπογραφές. Μετά από τέσσερις ημέρες ήρθε ο ίδιος και ζήτησε τη διαγραφή του καθώς ήθελε να γραφτεί στον ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας. Από κει και πέρα εμείς χάσαμε τα ίχνη του. Το 2016 ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος μας ζήτησε στοιχεία διότι είχε αποκαλυφθεί ότι είχε πλαστό πτυχίο. Όσα έγγραφα είχαμε εμείς στη διάθεσή μας τα στείλαμε στον Πανελλήνιο».

Σε ότι αφορά το ιατρείο που διατηρούσε στην Πάτρα η κ. Μαστοράκου εξηγεί: «Το ιατρείο προφανώς το είχε ως στρατιωτικός κλινικός διαιτολόγος ειδικότητα η οποία δεν ανήκει σ΄ εμάς κι επομένως δεν είχαμε τη δυνατότητα ελέγχου».

Οπως αναφερόταν σε σχετικό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο γιατρός με το πλαστό πτυχίο, καθώς ήταν Κτηνίατρος απόφοιτος του ΑΠΘ, επί μία τριετία ήταν διευθυντής στο διαιτολογικό τμήμα του 401 ΓΣΝΑ με όλα τα δικαιώματα συνταγογράφησης, ενημέρωσης διάγνωσης, κλπ.

Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει για τις δραστηριότητές του ενώ αυτή τη στιγμή σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.