Είδηση που δεν πιστεύεις: Έφυγε ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς...

Σοκ στην Πάτρα από τον ξαφνικό θάνατο του Σπύρου Θωμά τσολιά της προεδρικής Φρουράς. Ο άτυχος νέος πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο.

Συγκίνηση, προκαλεί και η ανάρτηση που έκανε ο άλλοτε προπονητής του στην ομάδα της Παναχαϊκής, Μάρκος Μυκονιάτης στο Facebook, αφού ο Θωμάς ήταν από τα ταλέντα του Πατραϊκού μπάσκετ.

Ο κ. Μυκονιάτης «ανέβασε» μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010, με τον Σπύρο Θωμά να ξεχωρίζει και τον ίδιο να γράφει: «Καλό παράδεισο τσολιά μου. Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου».

Μεγάλη θλίψη και στην οικογένεια του Προμηθέα αφού ο Θωμάς φόρεσεε τη φανέλα της ομάδας. Εκδόθηκε δε η παρακάτω ανακοίνωση: «Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά.

Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε.

Καλό ταξίδι Σπύρο...»