ΔΚΜ: Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας πρέπει να αλλάξει πορεία

Σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας αναφέρονται:

"Αρχικά, συγχαρητήρια στον πρόεδρο Γιώργο Στασινό και στην παράταξή μας για την νίκη της σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως και στη ΔΗΣΥΜ για τη νίκη της στη Δυτική Ελλάδα.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα τους 656 που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δυναμώνοντας την παράταξη μας που συγκέντρωσε 32,64%. Είμαστε η μόνη παράταξη που ουσιαστικά, συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές, κατέγραψε ποσοστιαία άνοδο. Η αύξηση του ποσοστού μας είναι της τάξης του 3,5% και αυτούσια η παράταξη, όπως είναι στο πανελλήνιο, χωρίς στηρίξεις και συνεργασίες με τρίτους (σε άλλες περιπτώσεις πολλές παρατάξεις που συμμετέχουν στο πανελλήνιο γίνονται μία στη Δυτική Ελλάδα) αύξησε την εκλογική της δύναμη, σε απόλυτα νούμερα, κατά 157 ψήφους.

Μετά από έναν τίμιο και καθαρό εκλογικό αγώνα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συναδέλφων, αφοσιωμένοι σε κάθε ζήτημα που αφορά τον κλάδο μας αλλά και σχετικά με τον φορέα του ΤΕΕ θέματα που ενδιαφέρουν την τοπική κοινωνία. Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας πρέπει να αλλάξει πορεία και να γίνει πιο δραστήριο, εξωστρεφές, παραγωγικό και αποτελεσματικό, έννοιες τις οποίες έχουμε ξεχάσει από τις τελευταίες διοικήσεις.

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας είναι εδώ, όρθια, ενισχυμένη, πιο δυνατή και βήμα βήμα βάζουμε τις βάσεις και παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας."