Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι για την καθυστέρηση στην τροποποίηση του Οργανισμού του Γ.Ν.Πατρών

Ανοιχτή επιστολή προς την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε. και τη διοίκηση του Γ.Ν  ΠΑΤΡΩΝ απευθύνει το ΣΩΜΑΤΕΙΟ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση στην τροποποίηση του Οργανισμού του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά αναφέρει: «Πριν από δύο και πλέον χρόνια, μετά από σχετικό αίτημά μας, άνοιξαν οι διαδικασίες για την τροποποίηση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του Νοσοκομείου.

      Οι διαδικασίες οι συζητήσεις και οι σχετικές αποφάσεις, εκτός από την Διοίκηση που ασχολήθηκε με το θέμα κατόπιν εορτής,   προχώρησαν γρήγορα απ΄ όλους μας, λόγω των επικείμενων τότε εξελίξεων στο Νοσοκομείο, εξελίξεις που είχαν να κάνουν:

         Με την παράδοση του 7ορόφου και την μεταστέγαση του 409

         Και κυρίως με την μεταφορά του ΝΝΘώρακος.

εξελίξεις χάριν των οποίων  επιβαλλόταν να έχουμε πριν απ΄ αυτές, ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, για να μην λειτουργήσουμε δύο Νοσοκομεία σε ένα κτίριο κλπ.

              Δυστυχώς όμως, παρά την προαναφερόμενη αναγκαιότητα, μέχρι και σήμερα, ένα σχεδόν χρόνο μετά την ολοκλήρωση των  προαναφερόμενων εξελίξεων, ΝΕΟ και ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

         Δυστυχώς παρά τις πάμπολλες πιέσεις και παρεμβάσεις μας, αυτή η αναγκαία και απαραίτητη έγκριση, η επιτακτική ανάγκη ύπαρξης του ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, παραμένει στα ΑΖΗΤΗΤΑ και λέμε στα αζήτητα γιατί απευθυνόμενοι στους αρμοδίους, εισπράττουμε διαφορετικές απαντήσεις, γεγονός που μας προβληματίζει για την τύχη και την προοπτική αυτού του πολύ-αναμενόμενου ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

       ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την διγλωσσία και ιδιαιτέρως αυτήν την μεγάλη καθυστέρηση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, επιτέλους την ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ του, την αποστολή του και βεβαίως την εφαρμογή αυτού του τόσο αναγκαίου και απαραίτητου, για την ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, στα πλαίσια των συμφωνηθέντων διεκδικήσεών μας.

      Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι για τα προαναφερόμενα, τον προϋπολογισμό, τις διεκδικήσεις μας στο πρόσφατο αναπτυξιακό συνέδριο και όχι μόνον, δρομολογούμε στα πλαίσια των πρόσφατων αποφάσεων του Δ.Σ του Σωματείου μας, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών μας και σειρά σχετικών επαφών με Διοίκηση, 6η Υ.Πε κλπ άλλες παρεμβάσεις».