Δεκατέσσερις εταιρείες κορυφής για το σπίτι στο BOX Home

Τέσσερις μεγάλες ελληνικές εταιρείες με εξαιρετική φήμη και ιστορία και με κύριο αντικείμενο το Σπίτι έχουν εγκατασταθεί στο Εμπορικό Κέντρο BOX Home, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών 135, προσφέροντας λύσεις και αναβάθμιση σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. 

Στα έπιπλα, η φημισμένη εταιρεία ",ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ" που εισήλθε δυναμικά στην ελληνική αγορά την δεκαετία του 80 και από τότε προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα εξαιρετικών σε σχεδιασμό και αισθητική επίπλων για το σπίτι. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές ενώ η ποιότητα των προϊόντων το μεγάλο ατού της εταιρείας.

Η πασίγνωστη εταιρεία Modeco, συμπληρώνει το ελληνικό σπίτι με εξίσου πανέμορφα και λειτουργικά παιδικά έπιπλα. Ουκ ολίγες οι προτάσεις της για ένα πλήρες παιδικό δωμάτιο από το οποίο δεν λείπει τίποτε ενώ με τα εξαιρετικά φωτεινά χρώματα και την προσεγμένη διαρρύθμιση προσφέρει χαρά και διάθεση σε κάθε παιδί.

Η Centro Kitscen παρουσιάζει με την σειρά της, μοναδικές ιδέες για την κουζίνα, την καρδιά σε κάθε ελληνικό σπίτι. Μεγάλη εργονομία για αξιοποίηση κάθε χώρου, απαλοί χρωματισμοί και σούπερ εξοπλισμοί, υπόσχονται μια κουζίνα που μπορεί να την δημιουργήσει (και να την λατρέψει) η ίδια η νοικοκυρά με τις ιδέες της και τις επιλογές της.

Τέταρτη μεγάλη εταιρεία στο Εμπορικό Κέντρο BOX Home, είναι η Greco Strom, εταιρεία στρωμάτων που εδώ και 50 χρόνια επενδύει στην ποιότητα προσφέροντας στους φανατικούς των προϊόντων της έναν πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

Στο Εμπορικό Κέντρο BOX Home, υπάρχουν τα πάντα για ένα νέο σπίτι ή για ένα σπίτι που μπορεί με κέφι και διάθεση να να ανανεωθεί σε κάθε δωμάτιο!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Πέραν των παραππανω εταιρειών στο BOXHome υπάρχουν και οι εταιρείες SOLO (μοναδικές προτάσεις υφασμάτων), MIKOS (συλλογές σε κουρτίνες), TAPICAP (χαλιά), DAS (σεντόνια πετσέτες), MBM και BELLAGIO (outdoor έπιπλα), SALT and PEPPER (για επιτραπέζια προϊόντα), UMBRA (πανέξυπνα gadget για τι σπίτι),μ PYRAMIS (μαγειρικά σκεύη), IN ART (μικροέπιπλο), XLINE (ρολόγια τοίχου, φωτιστικά).