Δήλωση του Νίκου Οικονομόπουλου για τους Έλληνες σε... καραντίνα

Με αφορμή την επαναφορά των αυστηρών ελέγχων στα Γερμανικά αεροδρόμια που προκαλεί την ταλαιπωρία των επιβατών από Ελλάδα ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» και πρ. Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προσπάθησε και πέτυχε με νύχια και με δόντια και η Ελλάδα μας (μέχρι τότε «ψωροκώσταινα») μπήκε στα «σαλόνια» της Ευρώπης, με το πέρασμα των χρόνων αντί να εκμεταλλευθούμε αυτή την ιστορική επιτυχία πισωγυρίσαμε και με επιπόλαιη υπεροψία και άκαιρες στοχεύσεις καταφέραμε να γίνουμε τριτοκοσμική χώρα (ανάπτυξη – οικονομία).

Ειδικά σήμερα,  με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της Κυβέρνησης, τον απίστευτο λαϊκισμό, την φαραωνική δημαγωγία και ασχετοσύνη, υποβιβαστήκαμε και γίναμε πολίτες… Γ’ κατηγορίας!

Μας το κρύβουν επιμελώς φοβάμαι, αλλά είμαστε εκτός Σέγκεν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Έλληνες και την πατρίδα μας.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχω αναφερθεί πολλές φορές και με πολλά και διαφορετικά παραδείγματα, στην ανικανότητα της παρούσας Κυβέρνησης, όχι μόνο να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας, αλλά και εν γένει την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.

Και νομίζω πως η τελευταία εξέλιξη αποτελεί πια το αποκορύφωμα των αρνητικών αποτελεσμάτων που επιφέρει η παραμονή στην εξουσία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που όσο αυτή (παραμονή) συνεχίζεται, τόσο μεγαλύτερο κακό γίνεται στη χώρα».