Γκρίνια χωρίς λόγο για Γιώργο Μαργαρίτη

Άδικη γκρίνια για τον Γιώργο Μαργαρίτη και την  διοργάνωση της συναυλίας που ανακοινώθηκε από τον Δήμο ως μια εκδήλωση στο πλαίσιο της κινητοποίησης της 17ης Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα που εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού οργανισμού και αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» αναφέρει ότι η λαϊκή συναυλία εντάσσεται στις «Ημέρες Σκαγιοπουλείου» έστω κι αν θα φιλοξενηθεί στο νότιο Πάρκο.

Η καλλιτεχνική αμοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 11.780 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Θα απαιτηθεί, ακόμα, το ποσό των 2.480 (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για ήχο και φωτισμό, αλλά και εκτυπωτικά έξοδα 868 ευρώ για περίπου 1.000 αφίσες και 10.000 φυλλάδια, καθώς και 496 ευρώ για την εκτύπωση και τοποθέτηση 20 μπάνερς για την προβολή της συναυλίας.

Κι επειδή η εκδήλωση δεν θα απευθύνεται μόνο σε όρθιους, προβλέπεται η ενοικίαση 4.000 τραπεζοκαθισμάτων συνολικού κόστους 3.720 ευρώ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Στην ουσία τώρα: Γιατί αυτή η γκρίνια; Δεν μπορεί η τρίτη πόλη της Ελλάδος να οργανώσει μια συναυλία έστω με τα παραπάνω κόστη;