Γεωργία Χρυσαναθακοπούλου: Αυτός είναι ο αδερφός μου

"Ο Αλέξανδρος είναι ο επώνυμος κώδικας αντίστασης των πατρινών στο τοπικό κατεστημένο" δηλώνει η Γεωργία Χρυσανθακοπούλου. Αναφέρει σχετικά: 

«Αγαπητοί συνδημότες , είμαι περήφανη που ο αδελφός μου Αλέξανδρος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, ένας ακέραιος  άνθρωπος, ευαίσθητος και απλός. Τον παρότρυνα να ασχοληθεί μετά από 7 ολόκληρα χρόνια συνειδητής αποχής από υποψηφιότητες. 

Ως αληθινά ανεξάρτητος  υποψήφιος και  χριστιανός πατριώτης, έχει ήδη γίνει  ο επώνυμος  κώδικας αντίστασης στην τοπική  κομματοκρατία και την διαπλοκή. Τον συμβούλεψα και συμφωνεί να αποφύγει το κατεστημένο, να μην πάρει μαζί του τα φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος. Δεν ξεχνώ την αδικία και την συκοφαντία στο πρόσωπο του, από το λεγόμενο «σύστημα», επειδή είχε το θάρρος της γνώμης του.

Νίκησε όμως στα δικαστήρια και αποκαταστάθηκε οριστικά στην κοινή γνώμη. Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, χρειαζόμαστε τους έντιμους συμπολίτες κοντά μας. 

Η Πάτρα μας έχει βουλιάξει οικονομικά και ο λαός υποφέρει, καιρός είναι να αλλάξει προσανατολισμό, να ξαναμπεί σε αναπτυξιακή τροχιά με πρωτοβουλία του Δήμου.  Ο Αλέξανδρος που είναι ο μόνος που έχει λαϊκό προφίλ, ανταγωνίζεται με επιτυχία τον Κ Πελετίδη στην επιρροή στα χειμαζόμενα κοινωνικά στρώματα.

Αυτό του δίνει σοβαρό προβάδισμα στις δημοτικές εκλογές . Έχει ένα πρωτοποριακό υλοποιήσιμο Πρόγραμμα και  είναι συναινετικός μπορεί να ενώσει τους πατρινούς και να αναδείξει την Πάτρα σε Διεθνή και Σύγχρονη Πόλη. Με όπλο την ηθική μας υπεροχή, όντας μια οικογένεια ενωμένη και αλληλέγγυα συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο σε όσους μας απευθύνονται. Μονοπρόσωποι και ευθείς λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .

Αυτό το μήνυμα στέλνω σε όλη την πατραϊκή οικογένεια, μαζί και ισότιμα μακριά από τους ξεπερασμένους ιστορικά και φθαρμένους κοινωνικούς παράγοντες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ειλικρινά και αποδεδειγμένα δική σας».