Αϊ Βασίληδες εξορμούν και φέτος στην Πάτρα πάνω στις βέσπες τους

Οι βεσπάκηδες Αϊ Βασίληδες δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν την εμφάνισή τους στην Πάτρα τις φετινές γιορτές.

Αντίθετα, με έναν τόσο δραστήριο σύλλογο σαν και αυτόν που διαθέτουν στην πόλη, το Vespa Club Achaias, ήταν σίγουρο ότι θα έκανε και φέτος την φιλανθρωπική του βόλτα, σκορπίζοντας στους δρόμους της Πάτρας το άρωμα της αγάπης που κρύβει μέσα τους η πραγματική αλήθεια των γιορτών, η ουσία των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή λοιπόν τα μέλη του κλαμπ ντύνονται Αϊ Βασίληδες ή έστω φορούν κάτι διακριτικό που έχει να κάνει με τα Χριστούγεννα και τις γιορτές και ορμούν στην πόλη για καλό σκοπό, δίνοντας το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές στο ίδρυμα της Κιβωτού του Κόσμου, ένα ίδρυμα που έχει προσφέρει πολλά σε παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς οικογένεια και γονείς, βρίσκοντας θαλπωρή στη αγκαλιά των πάτερ Αντώνιου και των συνεργατών του.

Είναι μία βόλτα που γίνεται κάθε χρόνο σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα και που στην Πάτρα τουλάχιστον, έχει καθιερωθεί ως θεσμός, αφού τα μέλη του κλαμπ, συμμετέχουν κάθε χρόνο. Η συμμετοχή είναι στα 15 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται το μπάνερ της εκδήλωσης και ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο.

Το ραντεβού των φίλων και των μελών του κλαμπ είναι στις 10:30 το πρωί στο στέκι της λέσχης, στην Μεσολογγίου 9. Η βόλτα θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα καταλήξει όπως πάντα σε καφέ και φαγητό. Γιατί η βέσπα αγαπά τον κόσμο, αγάπα και αλλήλους.