Αποκτά καταστατική μορφή η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» του Νίκου Νικολόπουλου

«Έτοιμοι από την πρώτη μέρα να τιμήσουμε τον ρόλο μας»

«Αποφασισμένοι να οργανώσουμε μία δυνατή δημοτική παράταξη που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην εντολή του πατραϊκού λαού για μία σοβαρή, πραγματική και σκληρή αντιπολίτευση απέναντι στην μονόχνωτη και πλαδαρή Δημοτική αρχή Πελετίδη.»

Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο επικεφαλής της «Νέας Πάτρας» Νίκος Νικολόπουλος μετά τη μετεκλογική επανεκκίνηση του συνδυασμού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλλάς» το απόγευμα της Δευτέρας(15.07.2019) και εκτός των άλλων εγκρίθηκε ομόφωνα και το καταστατικό της παράταξης  που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο της Πάτρας τις επόμενες ημέρες.

Στην εισήγησή του ο Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε τους άξονες και το χαρακτήρα της αντιπολιτευτικής του τακτικής απέναντι στη Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

Διεξοδικά αναφέρθηκε στα δέοντα ζητήματα της κατάργησης της Νομικής σχολής Πάτρας, στις καταστροφικές πλημμύρες και στους 2ουςΠαράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι στην ατζέντα του νέου δημοτικού συμβουλίου θα επιχειρήσει να θέσει όλα τα μεγάλα και σημαντικά που θα διασφαλίσουν την αναπτυξιακή επιτάχυνση της Πάτρας και εκείνα τα έργα που θα την κάνουν βιώσιμη και όμορφη πόλη.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την αντιπολιτευτική συμπεριφορά του, ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε: Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας, λέω ότι πάντα πρώτος θα επικροτώ και πρώτοι θα ψηφίζουμε ό,τι καλό φέρνει προς ψήφιση η παράταξη Πελετίδη ή όποια άλλη παράταξη, που αποδεδειγμένα θα υπηρετεί τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

Αλλά και πρώτοι εμείς, πρώτη η «Νέα Πάτρα» θα αντιμάχεται την Δημοτική Αρχή όταν παγιδεύει στις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες της την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης. Χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις και συμβιβασμούς, χωρίς συναλλαγές και παραχωρήσεις, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό ή προσωπικό κόστος.

Σχετικό βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=tSMyJGr2i1w