Ανοίγει τις πύλες της η Achaia Clauss για τον Κρυμμένο Θησαυρό

Η Achaia Clauss ανοίγει τις πόρτες της ακόμη μία φορά για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους φίλους καρναβαλιστές, μέλη πληρωμάτων και μη. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ιστορικής οινοποιίας πλούσιες δράσεις για όλους τους επισκέπτες της.

Τα πληρώματα του 54ου Κρυμμένου θησαυρού θα διαγωνιστούν στα 5 παιχνίδια της Φάσης Πλατείας «Πάμε στο Ράντζο μου στου Κλάους...»!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στον χώρο και να γνωρίσουν τον Κρυμμένο Θησαυρό αλλά και να συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνται εκεί.

Οι οποίες είναι οι εξής:

>Το κελάρι του έρωτα και της μουσικής: Μία εναλλακτική ξενάγηση για την Achaia Clauss στο «Κελάρι 9».

>Ευτυχείτε- Το πλήρωμα ενενήντα τέσσερα επιμελείται μία έκθεση-αφιέρωμα στις παρουσιάσεις των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού και τον Αλκη Στέα.

>Η στολή του σοβαρού αστείου: «Ζωντανή» έκθεση στολών από τις θεατρικές παραστάσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας με τη συμμετοχή των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

>Καραγκιόζης: Το Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους παρουσιάζοντας το έργο «Ο 54ος Ξυπόλητος Θησαυρός», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

>Παλιμπαιδίζοντας: Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας.

Στους εξωτερικούς χώρους της οινοποιίας θα υπάρχουν σημεία για πικ-νικ και οι μεγάλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε γευσιγνωσία κρασιού. Η διοργάνωση του 54ου Κ.Θ. έχει φροντίσει να υπάρχουν κεράσματα από τοπικούς παραγωγούς (αναψυκτικό, μπύρα, καφέ & φαγητό) για τους κυριακάτικους εκδρομείς.

Η μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είναι του Κωνσταντίνου Γεωργίου.

Οι πόρτες της Achaia Clauss θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.