Ανέλαβε η νέα διοίκηση ΟΛΠΑ υπο τον κ. Π. Τσώνη

Παρουσία των μελών που ορίστηκαν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα Πατρών ΑΕ. Τα νέα μέλη καλωσόρισαν η Πρόεδρος του Δ.Σ., Ερασμία Κάνιστρα, και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, Παναγιώτης Τσώνης.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Π. Τσώνης τόνισε ότι η νέα διοίκηση του Οργανισμού θα συνεργαστεί με τους φορείς της Πάτρας, προκειμένου το λιμάνι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να καταστεί σημαντικός πόλος για την τοπική, την περιφερειακή και την εθνική οικονομία και ανάπτυξη.

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα είναι ανοικτή στην τοπική κοινωνία για να ακούσει όλες τις καλόπιστες προτάσεις που θα της υποβληθούν, και οι οποίες θα έχουν ως κοινό στόχο την βελτίωση της θέσης του λιμανιού έναντι του ανταγωνισμού, διατηρώντας όμως πάντα ένα φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο για τους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, ο Π. Τσώνης ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα η νέα διοίκηση θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την εφαρμογή της Κυβερνητικής πολιτικής στο εθνικού ενδιαφέροντος λιμάνι της Πάτρας.

Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

1.      Κάνιστρα Ερασμία του Ιωάννη - Πρόεδρος Δ.Σ. (μη εκτελεστικό μέλος)

2.     Τσώνης Παναγιώτης του Νικολάου -  Δ/νων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος)

3.      Παπασημακόπουλος Χρήστος του Περικλή -  μέλος (μη εκτελεστικό)

4.     Πολίτης Σπυρίδων του Παναγιώτη -  μέλος (μη εκτελεστικό)

5.      Μπάρος Δημήτριος του Κωνσταντίνου - μέλος (μη εκτελεστικό)

6.     Τσίρης Γεώργιος του Κωνσταντίνου - μέλος (μη εκτελεστικό)

7.      Ρόδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου - μέλος (μη εκτελεστικό)

8.     Καλλιανού Άννα-Μαρία του Δημητρίου - μέλος (μη εκτελεστικό)

9.    Αβραμόπουλος Αθανάσιος του Ιωάννη-  εκπρόσωπος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. - μέλος (μη εκτελεστικό)

10    Στάμος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη- εκπρόσωπος της Επαγγελματικής Οργάνωσης Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος (Ο.Φ.Ε.) - μέλος (μη εκτελεστικό)

11     Κάτσενος Σταύρος του Ιωάννη -εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αχαΐας  - μέλος (μη εκτελεστικό)