Ανάστατοι οι γονείς στη Πάτρα με τα βαποράκια που κανουν " πιάτσα " έξω απ τα σχολεία

ναρκωτικα

   Τα " βαπορακια " έφτασαν και στα σχολεια ! Εδώ και καιρό μικροδιακινητές ναρκωτικών κάνουν “ πιάτσα ” έξω από τα  σχολικά συγκροτήματα της Πάτρας , κυρίως στις ώρες των διαλλειμάτων αναζητώντας πελατεία ..…    

   Με κινήσεις εξαιρετικά προσεκτικές , για να αποφύγουν την Αστυνομία αλλά και την προσοχή των καθηγητών και των γονιών , προσπαθούν να… διεγείρουν το ενδιαφέρον μαθητών για την « πραμάτεια » τους .

   Είναι κοινό μυστικό στην σχολική κοινότητα ότι σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα της Πάτρας τα « βαποράκια » στέκονται έξω από το σχολείο και ότι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού μαθητές σπεύδουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών τους . 

   Στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Μαρούδα γονείς μαθητών αναφέρουν ότι μικροδιακινητές εμφανίζονται συχνά πυκνά έξω από τα κάγκελα του σχολείου καθώς και σε άλλο σημείο που βρίσκεται κοντά στο Νεκροταφείο Αλεξιώτισσας .

   Στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Αλεξίου, γονείς και εκπαιδευτικοί σχεδιάζουν ήδη τρόπους απομάκρυνσης από την περίμετρο του σχολείου των υπόπτων που περιτριγυρίζουν την περιοχή. 

    Εδώ και καιρό είναι ενήμερη και η αστυνομία, έχοντας πυκνώσει το τελευταίο διάστημα την παρουσία της σε όλο τον άξονα της Έλληνος Στρατιώτου και της οδού Αθηνών. Πρόσφατα συνελήφθη στο Αίγιο νεαρός με μικροποσότητα ναρκωτικών η οποία προοριζόταν για μαθητές σχολείου.