Ακροδεξιοί απειλούσαν το Metropolis για να μην γίνει η συναυλία των Rotting Christ

Ματαιώθηκε τελικά η συναυλία της μπάντας Rotting Christ στην Πάτρα, όπως ανακοίνωσαν, ο διοργανωτής καθώς και ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος, ενώ εκ των υστέρων καταγγέλλεται και παρασκήνιο ακόμα και απειλών εναντίον των ιδιωτών που θέλησαν να φιλοξενήσουν την εκδήλωση (Metropolis).

Την ματαίωση της συναυλίας ανακοίνωσε το μεσημέρι ο υπεύθυνος της εταιρείας GG Events Γιώργος Σταματόπουλος στο facebook. Είχε προηγηθεί πολύωρη σύσκεψη με τον Δήμο Πατρέων και το δήμαρχο προσωπικά, όπου δεν βρέθηκε άκρη.

Ο διοργανωτής, τόνισε ότι, απευθύνθηκε σε όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να γίνει η συναυλία, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, οι φίλοι της μπάντας, αλλά και οι καλλιτέχνες, δυστυχώς όμως ο Δήμος δεν παραχώρησε την αίθουσα Αίγλη, προτείνοντας να γίνει αίτηση για νέα ημερομηνία.

Ο διοργανωτής αφήνει υπονοούμενα για «δούλεμα» εκ μέρους του δήμου και για άλλες «παρεμβάσεις», όμως, στο διαδίκτυο διαδίδεται η φήμη ότι, ο ιδιωτικός χώρος που θέλησε να φιλοξενήσει τη συναυλία, δέχθηκε επίθεση ακροδεξιών, όπως και όλα τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων.

Ο διοργανωτής, επιβεβαιώνει από την πλευρά του ότι, τον ιδιώτη που δέχθηκε να φιλοξενήσει τη συναυλία, «τον απείλησαν όσο δεν παίρνει και αποσύρθηκε.

Έχει γίνει πραγματικός πόλεμος στους ιδιώτες που θέλησαν να συνεργαστούν μαζί μας. Δεν φαντάζεσαι" απαντά ο Γιώργος Σταματόπουλος στο διαδίκτυο.