Έφυγε πλήρης ημερών ο Κίμων Ρηγόπουλος

Πλήρης ημερών "έφυγε", ο επί δεκαετίες πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πατρών, Κίμων Ρηγόπουλος, γνωστός στην πατραϊκή κοινωνία για το μεγάλο κοινωνικό του έργο. Ήταν που αυτός που, ανάμεσα στα άλλα, καθιέρωσε τα "Πρωτοκλήτεια" και το θρυλικό "BabyRally" του Πατρινού Καρναβαλιού.
Ο Κίμων Αγγέλου Ρηγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1924. Ενεγράφη στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, αλλά ο πόλεμος και η Κατοχή δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει τις σπουδές του αυτές.
Από τον Αύγουστο 1946 έως και το Φεβρουάριο του 1950 υπηρέτησε ανελλιπώς την πατρίδα, ως έφεδρος αξιωματικός, τιμηθείς διά του Πολεμικού Σταυρού και Μεταλλίου Εξαιρέτων Πράξεων.
Από τον Ιανουάριο του 1951 έως και το τέλος του 1979 υπηρέτησε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πατρών, όπου προΐστατο του Εξαγωγικού Τμήματος αυτού.
Διετέλεσε επί δεκαετίες Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πατρών, ενώ υπήρξε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αχαΐας, ιδρυτής του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Δυτικής Ελλάδος, ενώ μετείχε ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια πολλών άλλων σωματείων.
Επίσης, ήταν μέλος της Επιτροπής των Εορταστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων, της Τουριστικής Επιτροπής Πατρών, της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, καθώς και διαφόρων άλλων Επιτροπών του Δήμου και της Νομαρχίας Αχαΐας.
 Το 1981 ήταν εισηγητής των "Αχαϊκών Εκδηλώσεων", που από το επόμενο έτος καθιερώθηκαν ως Φεστιβάλ Πατρών, με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Ανδρέα Ανδριόπουλο.
Το 1976, ως πρόεδρος του Φυσιολατρικού, καθιέρωσε τις εκδηλώσεις των "Πρωτοκλητείων" και από τότε παρέμεινε για δεκαετίες μέλος της Επιτροπής των "Πρωτοκλητείων".