Ένας εξωτικός και πολύχρωμος κήπος στην Πάτρα

Ολοκληρώνεται και η 8η τοιχογραφία του Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk, στην οδό Αλέκου Λασκάρεως 102 από τον πολύ διάσημο Αυστραλό καλλιτέχνη «Mike Makatron».

Ένας εξωτικός και πολύχρωμος κήπος ξεπροβάλει στον τοίχο δίνοντας το δικό του στίγμα την περιοχή.

Πανέμορφα λουλούδια και έντομα συνθέτουν τη συγκεκριμένη τοιχογραφία.

Ο καλλιτέχνης και σε αυτό του το έργο, καταγράφει έναν κόσμο στον οποίο οι φυσικές δυνάμεις αντεπιτίθενται στην ανθρωπότητα, «αποκαθιστώντας» τη γη από την ανάρμοστη πρόοδο του πολιτισμού. Συγκεκριμένα, εστιάζοντας στο σημείο τριβής μεταξύ ανθρώπου, θηρίου και μηχανής, ο Mike Maka παρουσιάζει ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα, να βγούμε έξω από την τσιμεντένια ζούγκλα δηλαδή και να επανασυνδεθούμε με τη μητέρα φύση και το ζώο που βρίσκεται κρυμμένο μέσα σε όλους μας.

Χαζεύοντας το 8ο έργο, χάνεσαι σε μια όαση χρωμάτων και λουλουδιών...

Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)Ένας εξωτικός κήπος στην Πάτρα! (φωτο)