«Η Βραδιά των Νικητών 2017»την Πέμπτη 29 Ιουνίου


Το µεγαλύτερο γεγονός για τον Αθλητισµό στην Αχαΐα που για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί!
Πραγματοποιείται  με την συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων , της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, της Ένωσης Σωµατείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας, και της Ένωσης Σωµατείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου,  με την συμμετοχή και συνεργασία των αθλητικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής µας. Πρόκειται για µια  γιορτή µε λάµψη και ουσία, στην οποία όλοι θα δώσουν το παρόν!
Μια εκδήλωση µε ιδιαίτερα  εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον χώρο τον αθλητικό σε εθνικό επίπεδο, όπως ενδεικτικά σας αναφέρω  τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο Ανδρέα Φούρα , τον Μπάνε Πρέλιεβιτς , τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον  Κώστα Κατσουράνη, τον  διεθνή διαιτητής Χρήστο Χριστοδούλου  καθώς και τον Κώστα Πετρόπουλο, Χριστόδουλο Κολόμβο, Νόρα Δράκου και γνωστοί αθλητικοί συντάκτες και παρουσιαστές των αθλητικών τηλεοπτικών εκποµπών , Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης αλλά και ο Ανδρέας Παλομπαρίνη και πολλοί άλλοι.Ξεχωριστοί θέση στους προσκεκληµένους έχουν ο Περιφερειάρχης ∆υτικής Ελλάδος ο ∆ήµαρχος Πατρέων, οι ∆ήµαρχοι της ευρύτερης περιοχής καθώς και πρόσωπα της δηµόσιας ζωής των περιοχών που βραβεύονται οι οµάδες και οι αθλητές τους, βουλευτές, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης  καθώς και πολλοί άλλοι.
ΣΤΟΧΟΙΣε µια εποχή που τα πάντα γίνονται µε αφετηρία και σκοπό το κέρδος, ο αθλητισµός είναι η µοναδική  κινητήριος δύναµη που µπορεί να ενώσει και να ενεργοποιήσει την κοινωνία. Τα αθλητικά ιδεώδη και ο συνδυασµός της σωµατικής βελτίωσης µε την άµιλλα, το συναγωνισµό, είναι ένα σηµαντικό βήµα στην πορεία του ανθρώπινου πολιτισµού. Ακόµα και όταν έχουµε κακές εφαρµογές των αθλητικών ιδεωδών, οι δυνάµεις του αθλητισµού έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν το υγιές από το µη.Να επιβραβεύουν τη συµµετοχή, την αγωνία, τον αγώνα, την προσπάθεια, την επιτυχία, αλλά και να παίρνουν µαθήµατα από την αποτυχία.Πρακτικά στην σύγχρονη εποχή δεν υπάρχει αποτελεσµατικότερο κοινωνικό και παιδαγωγικό εργαλείο από τον αθλητισµό.Έχει λοιπόν ιδιαίτερη σηµασία η αναγνώριση, ο έπαινος και η επιδοκιµασία ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή της χώρας και της περιοχής µας, µε τις πιο αντίξοες συνθήκες των τελευταίων δεκαετιών. Η Βραδιά των Νικητών, στοχεύει ακριβώς σε αυτό, να αποτελέσει ένα ετήσιο σηµείο αναφοράς, απολογισµού και επιδοκιµασίας. Να επισηµάνει τις προσπάθειες, να τιµήσει τις νίκες και τις κατακτήσεις, να φωτίσει τους ανθρώπους πίσω από τις επιτυχίες και την προσπάθεια.Γιατί τιµώντας τους ανθρώπους και τις οµάδες σήµερα, δηµιουργούµε τα πρότυπα του αύριο. ∆ίνουµε κίνητρα για ακόµα περισσότερη προσπάθεια, αφοσίωση και στόχους.Σε αυτό τον σηµαντικό θεσµό που γεννήθηκε σας καλούµε να πάρετε ενεργό µέρος από τα πρώτα του βήµατα και να συνδιαµορφώσουµε ένα πλαίσιο γιορτής και επιβράβευσης, για την Πάτρα, την Αχαΐα και την ∆υτική Ελλάδα.
ΤΟ ΚΟΙΝΟΣτην εκδήλωση θα συµµετέχουν εκατοντάδες παράγοντες της αθλητικής, οικονοµικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ της περιοχής µας.
Ο ΧΩΡΟΣΕπιλέξαµε τον εξαιρετικά μοναδικό χώρο  του μοναδικού στα βαλκάνια μαγαζιού «θερινό ΧΑΡΑΜΑ» που διαθέτει όχι µόνο όλες τις απαραίτητες υποδοµές, αλλά παρέχουν έναν µοναδικό χώρο µε µοναδική θέα, ένας χώρος γνωστός και αγαπητός στο χώρο της άθλησης.Υπάρχουν επαρκείς χώροι για την υποδοχή, την περιήγηση, αλλά και την οργανωτική υποστήριξη της εκδήλωσης, όλα προσδίδουν υψηλές προδιαγραφές και αίγλη, συµβάλλοντας στην αναγνώριση της εκδήλωσης.
Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΗ βραδιά θα κλείσει με το ολοκληρωμένο μουσικό πρόγραμμα του φετινού καλοκαιρινού προγράμματος του Χαράματος που θα κρατήσει μέχρι το πρωί , δίνοντας έτσι µια ιδιαίτερη πινελιά διασκέδασης και χαλάρωσης.Είµαστε στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη λεπτομέρεια, ή οργανωτική διαδικασία.Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε µε την υπεύθυνη οργάνωσης κα Σταυρούλα Βγενοπούλου στο τηλέφωνο 2610 229.110 ή στο κινητό: 6989463316.

Mε εκτίµηση, 

Σταυρούλα Βγενοπούλου