Πάτρα: Με πυρετώδεις ρυθμούς η αποκομιδή των απορριμμάτων που είχαν συσσωρευτεί στους δρόμους

Ο Δήμος Πατρέων και συγκεκριμένα ο τομέας Καθαριότητας, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων, τα οποία είχαν συσσωρευτεί στο κέντρο και στις συνοικίες του διευρυμένου Δήμου κατά την διάρκεια της 21 ημερών απεργίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα και των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στα μέτρα λιτότητας, την εφεδρεία κ.λπ. Η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε τα εξής:

Από τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, οπότε και άρχισε κανονικά το έργο της αποκομιδής, έως και σήμερα έχουν περισυλλεγεί 5.000 τόνοι απορριμμάτων κι απομένουν για να περισυλλεγούν 2.000 τόνοι. Αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο τριήμερο, έως την Πέμπτη.

Η Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας εκτιμά ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδος η καθαριότητα στο Δήμο Πατρέων θα επανέλθει στην προ της απεργίας εικόνα.  

Επίσης η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί δημόσια το Σωματείο Χωματουργικών Μηχανημάτων Πάτρας «Η Συναδελφοσύνη» για το γεγονός ότι αυτό προσέφερε ανιδιοτελώς στην υπηρεσία του Δήμου μηχανήματα με τα οποία διευκολύνθηκε στο έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης