Χωρίς τηλέφωνο, διαδίκτυο και ρεύμα σπίτια στην Δυτική Αχαΐα - Οι κεραυνοί έκαναν ζημιές

Σημαντικά προβλήματα εξακολουθούν και αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας σε ορισμένα χωριά μετά την κακοκαιρία που έκανε στην περιοχή τις περασμένες ημέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι σε περιοχές του Δήμου έχουν μείνει εδώ και μέρες χωρίς τηλέφωνο και διαδίκτυο μετά τις αστραπές και τους κεραυνούς που έπεσαν οι οποίες και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο δίκτυο της περιοχής.

Στο Καλαμάκι για παράδειγμα υπάρχουν σπίτια χωρίς να έχουν καν τηλέφωνο, ενώ σε επικοινωνία που προσπάθησαν να έχουν με τον ΟΤΕ, δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια λύση. 

Παράλληλα μετά τις ημέρες της κακοκαιρίας που έκανε στην περιοχή, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι που μένουν σε άλλα κοντινά χωριά του Δήμου, κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου και στην Καλογριά, είναι συχνές οι διακοπές της ΔΕΗ, με την τάση να πέφτει και να βυθίζονται για λίγη ώρα μέσα στο σκοτάδι. 

Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επαφή με την ΔΕΗ, αλλά και με τους ανθρώπους του Δήμου για να τους πουν που οφείλεται το πρόβλημα, όμως δεν έχουν πάρει απαντήσεις. Και όλα αυτά από μία καταιγίδα...